top of page

Activiteiten

tafelkleed

Een eer!

We hebben de eer om plek te bieden aan een divers aanbod evenementen en activiteiten. Van schoolreisjes en kinderfeestjes, tot vergaderingen en bruiloften. Wij toveren onze locatie graag om tot een uniek evenement, geheel naar wens! Lees meer over de mogelijkheden op deze pagina, maar kom ook gerust langs of bel ons voor meer informatie! 

bruiloft.jpeg

Bij ons is in overleg van alles mogelijk.

Enkele voorbeelden:

 • Trouwlocatie

 • Fotoreportages (o.a. bruidsreportages/familieportretten

 • Barbecueën

 • Workshops & Exposities

 • Wandelingen

 • Speeltuin

 • Gezellig een hapje en drankje komen nuttigen (binnen of buiten)

 • Rustplaats voor fietsers en wandelaars

 • Je verjaardag vieren

De mogelijkheden

Speeltoestel

Ons speeltoestel bij schaapskooi Stroothuizen is klaar! Kom snel langs, de kinderen vermaken zich hier prima!

landschap3.JPG

Vergaderlocatie

Uniek en sfeervol

Schaapskooi Stroothuizen is als vergaderlocatie uniek door de ligging, het gebouw en het gegeven dat u tijdens uw vergadering onbewust meewerkt aan het behoud van dier en natuur en de relatie tussen de mens en natuur.

U kunt volledig ongehinderd, uit het zicht en in alle rust vergaderen. Tussen de vergadering door kunt u sparren in de buitenlucht, pauzeren op het (overdekte) terras of een heerlijke (lange) wandeling maken. Uiteraard vertellen we graag meer over de combinaties met diverse activiteiten. Naast vergadering kunt u ook heerlijk bij ons lunchen.

De faciliteiten zijn geschikt voor een vergadering tot aan 50 personen. Aanwezig zijn onder andere internet, een flip-over bord en een beamer met scherm.

Vraag naar de mogelijkheden.

Terras_1_edited.jpg
tafelkleed
mannen.jpg

Teambuilding

Kracht en samenwerking.

Een mooie manier om de kracht en samenwerking van je team te vergroten.  U kunt zelf met activiteiten komen of deel de ervaring die wij al hebben met de volgende activiteiten:

 • Natuurwandelingen

 • Wellen en/of leylijnen zoeken

 • Mindfullness

Meeting & Conferentie

...in een unieke sfeer op een geweldige locatie!

Schaapskooi Stroothuizen is de plek voor het organiseren van uw bijeenkomsten. In deze groene en rustieke omgeving heeft u alle mogelijkheden voor het houden van uw meeting. Even los van de dagelijkse beslommeringen om vaardigheden te ontwikkelen of kennis te delen. Dit kan in de mooie omgeving van Schaapskooi Stroothuizen. De sfeer en de entourage geven het gevoel er met vakgenoten of collega's even helemaal uit te zijn. Als faciliteiten bieden wij onder andere een flip-over bord en een beamer met scherm aan. Natuurlijk kunnen wij ook voor een heerlijke lunch zorgen, mocht u dit wensen.

Workshop & Expositie

Bij Stroothuizen!

Wij stellen graag onze ruimte  beschikbaar voor exposities, workshops en lezingen. Onze eigen workshops worden begeleid door experts. We hebben onder andere het aanbod hiernaast! 

Alle workshops en exposities zijn zeer geschikt als teambuilding of gezellig uitje in combinatie met een lunch (op afspraak) bij de Schaapskooi. Kortom alles is mogelijk en bespreekbaar, dat maakt de Schaapskooi bijzonder.

bottom of page